Frågor & svar

Nedan fyller vi löpande på med vanliga frågor och svar. Om du inte finner svar på din fråga får du gärna maila eller ringa oss.

En frack är en högtidsdräkt som används enligt tradition vid stora eftermiddags- och kvällshögtider, som exempelvis bröllop och olika akademiska högtider som promotion och diplomering.
 
Fracken ses som den mest formella klädkoden som vi har, denna klädsel ska inte sättas så stor personlig prägel på utan den ska bäras på det strikta sätt som den alltid har gjort. Frack används mer och mer sällan och börjar ersättas av andra alternativ som exempelvis smoking, som också är ett snyggt och mer modernt alternativ.
Nej, vi har kunder som reser till vår bröllopsbutik i Västerås från hela Sverige för att köpa brudklänningar, balklänningar, smokings, kostymer och andra högtidskläder.
 
Oavsett om du bor i Göteborg, Stockholm eller Mälardalen och vill köpa eller hyra bröllopskläder så är vårt mål att det ska vara värt resan till oss.
 
De flesta av våra kunder som köper eller hyr bröllopskläder av oss kommer från Västerås, Sala, Eskilstuna, Enköping, Hallstahammar, Köping, Örebro, Göteborg, Uppsala och Stockholm men det är många som kommer från hela Sverige!

Bröllopsklänningar hyr vi inte ut, men du är varmt välkommen att köpa en klänning utav oss.

Du är välkommen till vår butik i Västerås för att hyra frack, kostym eller smoking. Du får hjälp av oss att hitta rätt plagg för rätt tillfälle och du kan vara säker på att vi hittar en outfit som passar din figur perfekt.

Vi har ett brett utbud av balklänningar och festklänningar som får dig att sticka ut på den stora dagen. I vår butik här i Västerås hjälper vi dig att hitta en klänning som du älskar.

Vår butik ligger ca 10 minuters promenad från Västerås centralstation och det finns mycket parkeringsplatser i anknytning till butiken. Har du fler frågor så är du varmt välkommen att ringa eller maila oss så hjälper vi dig!