Nu är det snart dags för företagsgalan Guldstänk den 16 mars 2023 i Västerås. Behöver du en festklänning eller galaklänning till Guldstänk i Västerås? Då har vi allt du behöver! 

Festkläder utöver det vanliga

Ska du på en stor gala eller fest så kan det ibland vara kul att ha extra fina festkläder på sig.
 
Vi har mängder med fina olika klänningar som passar till stora fester och tillställningar, populära klänningar till galor är midiklänningar och långklänningar.
Ibland kan det vara svårt att veta vilken typ av klänning som passar till ett visst event, vi har lång erfarenhet av detta och kan hjälpa dig att hitta en klänning som känns rätt för festen du ska på.
 
Till våra klänningar har vi även matchande festaccessoarer som kuvertväskor och smycken.

Stort utbud av festkläder för män

Hos oss hittar du även snygga festkläder för killar och män. Till en stor fest som Guldstänk eller liknande så passar oftast en kostym eller smoking bäst, vi hjälper gärna till att rätt festkläder så det du har på dig känns riktigt bra.
Vi har även kostymer med snygg passform, vill du ändå göra några justeringar eller få kostymen mer skräddarsydd så kan vi fixa det.

Hyra smokingar och kostymer

Hos oss kan du hyra svarta kostymer eller smoking istället för att köpa. Du kanske sällan går på tillställningar där dessa plagg behövs och då kan det vara skönt att hyra festkläder istället för att köpa, så slipper de samla damm i garderoben och du vet då dessutom att du alltid hyr en smoking eller frack med perfekt passform.

Varumärken för festklänningar

Varumärken för kostym, smoking och frack

Kontakta oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *