Hos oss på Ruths så finner ni i princip allt för bröllop och fest. Det är dessutom smidigt att hyra, då alla fester och bröllop har olika teman.

Festkläder till galor

Vi har många kunder som köper fina festklänningar och kostymer till galor och event som exempelvis Guldstänk här i Västerås, men också till andra festligheter. Letar du efter en vacker klänning som sticker ut eller en kostym som sitter riktigt snyggt så har vi massor med bra varumärken och duktig personal som hjälper dig att hitta rätt.

Hyra frack eller smoking

Ska du gå på fest, bröllop eller bal så väljer många att hyra sin frack, kostym eller smoking istället för att köpa. Använder du dessa festkläder sällan så kan det vara skönt att hyra dem för att spara pengar men ändå få en riktigt snygg klädsel när du vill sticka ut lite extra. Många hyr även smoking eller frack som fortfarande växer mycket, så behöver man inte oroa sig om storlekarna. Vi har moderna festkläder för killar och män i alla åldrar, både till att hyra och köpa.

Hyra bröllopskläder för män

Går du inte på bröllop och liknande högtider så ofta så kan det vara smart att hyra bröllopskläderna istället för att köpa, det är miljömedvetet och du sparar pengar! Vi har ett brett utbud av klassiska och moderna smokings och kostymer som passar till bröllopet.
I vår butik i Västerås får du även experthjälp att hitta den kostymen som passar dig bäst.